Bezoek Noaber Hardenberg

2 juli 2023

Bezoek Noaber Hardenberg

Foto: website Noaberhardenberg.nl

Op woensdag 28 juni heeft Dinand van Dijk (namens de PRH) kennis gemaakt met Jan Altena van Noaber Hardenberg aan de Brink in Hardenberg (voormalig pand van Expert). Dinand was onder de indruk van de bevlogenheid en het enthousiasme waarmee Jan Altena zich inzet om een plek in te richten waar iedereen welkom is, waar iemand gewoon mag zijn en een bijdrage mag leveren aan het succes van dit initiatief.

Jan Altena heeft de locatie aan de Brink zo ingericht dat iedereen een kopje koffie kan komen drinken en even bij kan praten met andere mensen en een beetje gezelligheid op kan zoeken maar tegelijkertijd is het ook een kringloopwinkel met een mooi en gevarieerd assortiment. Ook is het mogelijk om zelf muziek en/of met anderen muziek te maken, apparaten te repareren of bijvoorbeeld een biljartje te leggen.

Noaber is een particulier initiatief en wordt gefinancierd door vrije giften en de opbrengst van de kringloopwinkel. Daarnaast is het mogelijk om de ruimte te huren voor bijvoorbeeld een vergadering. Ook wordt er hard gewerkt om meerdere ruimtes geschikt te maken voor bijvoorbeeld bijeenkomsten en workshops.

Van harte aanbevolen om eens een te kijkje te nemen bij Noaber aan de Brink in Hardenberg!

Voor meer informatie: https://www.noaberhardenberg.nl

Meer nieuws