Werkbezoeken

Om goed op de hoogte te blijven van wat er speelt bij de inwoners van Hardenberg, leggen de leden van de Participatieraad werkbezoeken af. We stellen vragen en luisteren naar mensen die hun ervaringen willen delen. Dat kunnen vrijwilligers van een buurthuis zijn, zorg- of hulpverleners of andere mensen die veel contact hebben met bepaalde groepen inwoners.

Wil je ook iets onder de aandacht van de Participatieraad brengen? Of leden uitnodigen voor een werkbezoek in de wijk of je dorp? Dat kan. Via de contactpagina neem je eenvoudig contact met ons op.

Wij komen op voor belangen van inwoners in de gemeente Hardenberg.

‘Zodat iedereen kan meedenken, meepraten en meedoen in de Gemeente Hardenberg’

ANWB AutoMaatje bij De Stuw

Geplande werkbezoek(en)

Bezochte werkbezoeken

29/06/23 Waarderings-uitje Carinova

Op 29 juni 2023 is Karin van de Haar namens de Participatieraad meegeweest met het Waarderingsuitje van Carinova (Mantelzorg)  u vindt het verslag hiervan in de sectie nieuws (https://prhardenberg.nl/nieuws/verslag-carinova-mantelzorg-waarderings-uitje-29-juni-2023/)

13/06/23 Patient Journey: Bezoek aan Windesheim

Op 13 juni hebben Jan Breukelman en Henk Leemhuis namens de Participatieraad een Patient Journey-Workshop gevolgd op het Windesheim Zwolle, u vindt een verslag van het bezoek op deze pagina: https://prhardenberg.nl/werkbezoek/werkbezoek-patient-journey-windesheim/

 

28/06/23 Noaber Hardenberg, sociaal domein

Op 28 november is de Participatieraad op bezoek geweest bij Noaber Hardenberg, u vindt het verslag hiervan in de sectie nieuws (https://prhardenberg.nl/werkbezoek/bezoek-noaber-hardenberg/)

1/11/22 Gemeentehuis Hardenberg, sociaal domein

Op 1 november stond er een werkbezoek gepland in het gemeentehuis Hardenberg. Dit bezoek staat in het teken van kennismaken en kennis uitwisselen met de ambtenaren in het sociaal domein.