Portefeuille: Jeugd

Jan Breukelman

Jan Breukelman

Woonplaats: Hardenberg

Jan Breukelman is geboren, getogen en nog altijd woonachtig in Hardenberg. Hij werkte meer dan 40 jaar in het voortgezet onderwijs; hij begon als leraar Bewegingsonderwijs, was jarenlang decaan en maakte ten slotte deel uit van de schoolleiding. Inmiddels is Jan gepensioneerd. Naast zijn werk was hij actief in verschillende vrijwilligersfuncties en besteedt hij zijn vrije tijd graag aan allerlei disciplines in de voetballerij.

Jan:

‘Participeren betekent in mijn beleving: deelnemen, meedoen. Maar ook informeren en samen met anderen iets ondernemen. Daarom is de bedoeling volgens mij dat iedereen participeert in de samenleving. Over hoe we dat kunnen bereiken wil ik graag meedenken in de Participatieraad.

Om Burgemeester en Wethouders van goede adviezen te kunnen voorzien, is het belangrijk om contact te hebben met verschillende doelgroepen. Vanuit mijn onderwijsachtergrond richt ik me graag op de jeugd. Mijn missie: het moet normaal worden dat elk kind en iedere jongere in de gemeente Hardenberg mee kan doen aan wat hij of zij wil. Dus: Hardenberg. De kracht van gewoon meedoen!’

Portefeuille onderwerpen

Binnenkort meer onderwerpen