Goed voor elkaar!

27 maart 2024

Iedere donderdagochtend om 9 uur start er een wandelgroep vanaf het wijkcentrum Norden-Hazenbos. Als voorzitter van de Participatieraad heb ik meegelopen, samen met Rianne Weijburg, werkzaam als combinatiefunctionaris aangepast sporten en senioren bij de gemeente Hardenberg. Tijdens het wandelen in de vertelden de wandelaars over de activiteiten in het wijkcentrum o.a. over de eet club, die één keer per 14 dagen bijeenkomt. De maaltijd wordt vers bereid door een groep enthousiaste vrijwilligers. Bewoners uit de wijk kunnen voor een kleine vergoeding samen genieten van een heerlijk driegangendiner. 

Na de wandeling van een kleine vijf kilometer door de prachtige omgeving waren we om 10 uur weer terug. De koffie stond klaar en ook wijkbewoners voor wie de wandeling een te grote uitdaging is schuiven aan om elkaar even te ontmoeten. Een fit en gezond begin van de dag. 

“Goed voor elkaar” is het motto van de wijkvereniging en dat hebben we vanochtend ervaren. 

Ook zin om een keer te wandelen? Je hoeft je niet aan te melden, iedereen kan zonder kosten meelopen. Kijk ook ‘s naar de andere activiteiten op de website  https://norden-hazenbos.nl/ of op facebook. 

Meer nieuws